Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg finne på i sommer? 

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente på 14 og et halvt år. Nå som vi har sommerferie, har jeg ikke så mye å finne på.. Har mange venner, men ingen som jeg kan finne på noe med.... Jeg bor i ei lita bygd, der jeg er den eneste på min alder som bor, så jeg er veldig avhengig av skyss.. Har du/dere noen forslag på hva jeg kan finne på? Liker å være ute, men ikke for meg selv, har heller ingen søsken. Takk på forhånd :) Med vennlig hilsen ❤️

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for spørsmålet ditt. Sommerferie er jo deilig, men det er ikke alltid så lett å vite hva man skal finne på. 

En fin ting å gjøre kan vær å melde seg på et kurs av noe slag. Er det noe du har hatt lyst til å lære deg? Det kan være klatring, orientering eller hva som helst, men sjekk ut om det er noe som skjer i nærheten av der du bor. Dersom du ahr muligeht til å bli med arrangeres det en del turer og leirer for unge om sommeren. Sjekk ut turistforeningen sine sider og se om det er noe som er aktuelt for deg. De har ulike arrangementer hvor du også kan møte nye folk på din alder. Det arrangeres også en del kurs og sommerskoler i utlandet hvis det er noe du kunne tenke deg. Les den vedlagte artikkelen. 

Det går også an å spørre litt rundt der du bor om noen trenger hjelp i hagen eller på gården hvis du kan tenke deg å arbeide litt. 

Når det er sagt så kan jo sommeren være en god anledning til å prøve å finne på noe med vennene dine selv om du ikke pleier det. Du er garantert ikke den eneste som er bekymret for å kjede deg i sommer.

Håper dette svaret var til hjelp.

Lykke til og god sommer!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid