Hopp til hovedinnholdet

Jeg skal feire bursdagen min, men vet ikke hvem jeg skal invitere eller hva vi skal gjøre... 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg skal feire bursdagen min snart å vet ikke hvem jeg skal invitere! Jeg er forelsket i en gutt i klassen, men vet ikke om jeg tørr å invitere han. Vi planlegger å gjøre noe fett men vet ikke hva! Hvem burde jeg invitere? Hva burde vi gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Hei! 

Takk for at du skriver til oss. 

Jeg vet ikke om dere har noen "regler" innad i klassen hvem dere skal invitere, f.eks. at jentene inviterer alle jentene, for å¨forhindre at noen føler seg ekskludert. 

Hvis ikke dere har noen "regler", vil det være naturlig å invitere de man er sammen med på skolen og i fritiden. Du burde også snakke med foreldre/foresatte om hvor mange du kan invitere. 

Det hadde kanskje være koselig å invitere den gutten du er forelsket i. Da er det viktig at du kjenner han sånn noenlunde før du inviterte han hjem til deg i en bursdag. Når man er forelsket i noen er det viktig at man bruker god tid på å bli kjent. 

Det er mye forskjellig man kan gjøre i en bursdag. Hvis du skal feire hjemme kan dere se på film, spille spill eller ha forskjellige selskapsleker. Det er også mulig å feirer bursdagen i kinosalen, i bowlinghallen, i et badeland eller i slalåmbakken. Det vil jeg også råde deg til å snakke med foreldre/foresatte om, det er ofte begrensninger på hva man kan gjøre. 

Det viktigste er at du og gjestene har det hyggelig. 

Lykke til med bursdagsfeiringen! 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid