Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å ikke kjede meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei.. Jeg vet ikke om kategorien er riktig men jeg ville bare si at jeg lever et skikkelig kjedelig liv. Alle vennene mine er ute og fester osv og virker som om de har det gøy, men jeg tørr ikke pga jeg er redd for at mamma og pappa skal bli sinte.. Jeg er veldig opptatt av å aldri gjøre noe feil, og det kan bli veldig kjedelig for meg, og alltid høre på hva mamma og pappa sier.. Jeg sitter bare og ser på netflix :(( noen forslag til Hvahah kan gjøre for å være litt mer med inn i gjengen?? Altså har venner, men vi kjeder oss ://

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss. Jeg synes det er fint at du ikke er ute og fester hver helg, det er absolutt ikke den eneste måten å ha det gøy på. Hva du kan gjøre for å ha det mer gøy, avhenger jo litt av hva du liker å gjøre. Men hva med å få seg en ny hobby? Det er mange kurs som arrangeres i helger, og det er også en fin måte å møte nye folk. Eksempler på slike kurs kan være klatrekurs, padlekurs og ulike turer med turistforeningen. Det går også an å begynne med en sport, teater osv eller noe helt annet hvis du liker sånne ting. En fin måte å møte nye folk på å og ha noe å drive med, er å melde seg inn i en organsiasjon eller et politisk ungdomsparti. 

Tenk litt over om det er noe du kunne tenke deg å gjøre, og prøv litt forskjellig. Les gjerne artiklene under.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid