Hopp til hovedinnholdet

Lære britisk aksent i Oslo?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg vet ikke ikke helt hvilket emnet spørsmålet mitt tar plass i, så det kan hende jeg har valgt feil emne:/ Men det jeg lurte på er om det finnes noe kurs i Oslo som er for ungdommer for å bli mer flinke i engelsk i muntlig. Jeg har så lyst til å kunne snakke britisk aksent. Vet dere om noe kurs i Oslo eller bare sånn generelt hvordan jeg kan lære meg britisk aksent. Jeg er jo 16 år og har nettopp begynt videregående så jeg kan ikke bare reise til England å ta et kurs der:) Vil gjerne at det bare gjelder i Oslo:) Takk på forhånd!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei,

så spennende at du vil forbedre engelsken din.

Her er noen engelskkurs i Oslo du kan se på. De fleste koster nok penger, og det sto ingenting om britisk uttale, men det kan du jo spørre om.

Jeg klarte dessverre ikke finne noen som var gratis. Kanskje engelsklæreren din har noen tips til både kurs eller egentrening?

Ellers kan du også vurdere språkreiser i utlandet om du synes det virker spennende. Flere av dem er åpne for 16-åringer, men de koster jo også litt. 

Håper svaret var til hjelp!

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for å bli bedre i engelsk

Hvordan lære engelsk? (colourbox.com)

Det engelske språket er en viktig del av hverdagen vår, likevel kan du føle deg litt uttrykk når du selv skal skrive eller snakke engelsk. Her er 10 tips til hvordan du kan bli flinkere i språket.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kultur
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kultur