Hopp til hovedinnholdet

Finnes det en organisasjon som arrangerer turer på landsbasis?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en gutt på 16-år å ser etter en ny organisasjon å være aktiv i. Jeg har tidligere vært aktiv i Framfylkingen, men i den siste tiden har det ødelagt meg mentalt. Jeg er kun medlem fordi jeg får truffet kjæresten min der (vi har distanse forhold) Men jeg klarer ikke den organisasjonen lenger. Finnes det en annen organisasjon som arrangerer turer på landsbasis, kan gådt være politisk, et eller annet nytt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.

Under svaret legger jeg to artikler med spennende organisasjoner og prosjekter man kan engasjere seg i. Håper du finner noe som virker spennende.

Vi har dessverre ikke oversikt over hvilke som arrangerer turer på landsbasis, men det kan man eventuelt spørre de som virker spennende om. 

Du sier også at organisasjonen har vært slitsom for deg i det siste. Da kan det ofte hjelpe å snakke om dette med noen man stoler på, for eksempel kjæresten din, en god venn, foreldrene dine eller helsesøster/sosiallærer på skolen. I tillegg har også Røde Kors tjenesten Kors på halsen.

Hos Kors på halsen kan du snakke anonymt og gratis med en voksen om det du er opptatt av på telefon, chat eller mail. Telefonnummeret er 800 333 21, og du finner chat og mail på korspahalsen.no. På nettsiden er det også et forum hvor barn/ungdom svarer på hverandres innlegg.

Vennlig hilsen

UngInfo Oslo i samarbeid med ung.no

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år.

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer

Frivillig arbeid i Norge

En jente og to gutter holder hverandre i hendene og løfter dem i været  (www.colourbox.com)

Ønsker du en mer meningsfylt fritid finnes det nok å gjøre. Finn ut hvordan du kan hjelpe, og få en oversikt over frivillig arbeid i Norge.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kultur
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kultur