Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil begynne på en hobby, men vet ikke hvilken.

Jente 13 år
 

Spørsmål

hei jeg syns at jeg gjør ingenting når jeg kommer fra skolen ..jeg vil begynne på en hobby men jeg vet ikke hva jeg vil gå på. men jeg vil trene hele kroppen men kan dere gi noe tips på hvilken hobby jeg kan gå på all slags hobby som dere kommer på for jenter:)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så bra at du har lyst til å være mer aktiv på fritiden! Det finnes mange ulike hobbyer og fritidsaktiviteter du kan velge mellom. Det kan f.eks. være en ballsport som fotball, håndball, volleyball eller basket. Du kan også prøve ut klatring, aerobic, turn, orientering, padling/roing, svømming, dans eller kampsporter som karate, boksing eller taekwondo. Det finnes utallige muligheter, mange flere enn de jeg kommer på her. 

Undersøk hva slags tilbud som finnes i nærheten av deg, da finner du også ut hvilke tilbud du har å velge mellom. Husk at det går helt fint an å prøve litt forskjellig før du bestemmer deg for en aktivitet. Mange klubber og idrettslag har en gratis prøveperiode der du kan teste ut om du liker det.

I artiklene og i linkene nedenfor finner du flere tips. Håper dette var til hjelp og lykke til videre!

www.ung.no/fritid/

www.ung.no/Trening-og-idrett/

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Dans

Danser (colourbox.com)

Bare 15 år gammel reiste Nishino alene fra hjemmet sitt Osaka til Sveits, uten å kunne annet enn japansk. Det eneste hun var sikker på var at hun ville danse.

Av Christina, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid