Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å danse mer seriøst, men jeg vet ikke hvor jeg skal begynne for å oppnå det. Hvor skal jeg begynne?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 år som har et spørsmål om dansing.Jeg har gått på dansing før.Da gikk det to stykker der på min alder men de fleste var rundt 9-10 åringer som danset macarena.når de slutta var det bare meg og en hau med 9 åringer som danset macarena og jeg ville danse noe mer seriøst så jeg slutta.Jeg elsker å danse og det går ikke en dag uten at jeg danser hjemme.Men jeg skulle ønske jeg kunne gjort noe ut av det.Jeg ser ofte dansegrupper på TV og ønsker at jeg kunne danset som dem,men spørsmålet er hvor skal jeg begynne?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Oi, så artig! Drømmer er flott, og det er bra at du har lyst til å strekke deg for å oppnå dem. Siden jeg ikke vet hvor du bor, så vet jeg ikke hva slags type danseskoler som er i nærheten av deg. Dette tror jeg du burde søke opp på nettet, kanskje med foreldrene dine, så kan dere se hva slags mer seriøse danseskoler og slikt som er mulig for deg å begynne på. 


Det er mange seriøse danseskoler i f.eks Oslo, der man kan trene i dans til man potensielt blir tatt opp av et talent firma, for eksempel. Du kan jo prøve å søke opp mer om det, og se om du har muligheten til å starte på det? 

 

Tror du bare må søke opp litt med foreldrene dine, og få litt mer danseerfaring osv.. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Dans

Danser (colourbox.com)

Bare 15 år gammel reiste Nishino alene fra hjemmet sitt Osaka til Sveits, uten å kunne annet enn japansk. Det eneste hun var sikker på var at hun ville danse.

Av Christina, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid