Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil oppleve spenning i hverdagen, hva kan jeg gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 år. Og jeg har alltid hadd venner å har drevet med fotball. Som jeg fortsatt gjør. Mn i det siste har jeg følt meg rar. Det er ubehagelig å jeg kjeder meg hele tiden. Det er det samme vær dag, skole trening sove. Jeg klarer det ikke. Jeg vil ha mere spenning i livet. Ikke boet som å gå på tur, eller en ny aktivitet. Men jeg vil ha noe spennende å gjøre. Kanskje til å med litt fare rundt meg. Drømmer om å bli etterforsker, men det er lenge til det kommer. Jeg vil møte nye folk men får ikke lov å reise. Før så jeg på serier som the arrow og teen wolf. Der skjer det mye og det var nok for meg før. Men nå vil jeg gjerne oppleve noe selv. Løse saker om mord. Gjøre noe med livet. Jeg vil at det skal få mening!! Jeg trenger der!! Vær så snill å hjelp! (Viste ikke viljen kategori jeg skulle velge)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Det er helt normalt å føle a man vil ha mer spenning i hverdagen en gang i blant. Det kan ofte bli litt kjedelig å holde på med det samme hver dag og da er det helt naturlig å ville oppleve noe annet. Prøv likevel å huske på at livet ditt kan ha masse mening selv om du ikke løser mord eller driver med noe farlig.

Livet er som oftest ikke like spennende som det man ser i filmer tv-serier og dette er viktig å huske på.  Dette er jo serier som laget for være å være spennende for seeren - og ikke minst viser det overnaturlige. Dette skjer jo ikke på ekte, så forsøk å ha dette i bakhodet når du ønsker deg mer spenning i hverdagen:)

Det er fullt mulig å gjøre spennende ting, selv om du ikke får reise eller bli etterforsker ennå. Nye fritidsaktiviteter kan være en mulighet her. Kanskje du rett og slett trenger å gjøre noe annet en liten stund. Kanskje det vil være mer spennende å prøve ut en kampsport eller klatring (f.eks)? Da vil du i hvert fall få fysiske utfordringer og møte nye mennesker:) Speideren kan også være et morsomt alternativ ettersom dere får gjøre mange forskjellige, spennende aktiviteter og lærer å klare dere ute i naturen?:)

Det kan også være fint å tilbringe mer tid ute - både sammen med venner og med nye bekjente. Det blir som oftest så spennende som man gjøre det til selv. Ikke være redd for å ta sjanser eller kanskje bli med på ting du i utgangspunktet ikke ville være med på. Her gjelder det bare å bruke fantasien og ha en positiv innstilling:)

Les gjerne gjennom artiklene under for å få flere tips:)

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør man når man kjeder seg?

Jente foran PC kjeder seg. (www.colourbox.com)

Alle kjeder seg fra tid til annen. Det er helt normalt, selv om det kan være grusomt kjedelig å kjede seg!

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Min fritid: Paintball

Tale (16) i aksjon på paintballbanen.

Vi har intervjuet den knalltøffe paintballspilleren Tale (16) fra Lenvik i Troms.

Av Amalie, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Diverse
Tilbake til spørsmål og svar