Hopp til hovedinnholdet

Kjeder meg sååååååååååååååååå mye

Jente
 

Spørsmål

Jeg kjeder meg, Jeg har ike så mange venner som er hjemme Familien min har ikke så mange ting å gjøre fordi alle er på jobb, så har dere noe jeg kan gjøre aleine Er pådet meste på nett, begynner å bli drit kjedelig plz hjelp for at jeg ikke kjeder meg sååååååååååååååååå mye

Besvart 19.06.2018 19:50
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Det du kan gjøre er å kjøpe en tegnebok og tegne. Du kan kjøpe slike bøker hvor du kan fylle masse figurer og mønstre med farger. Det kan være en avslappende ting å gjøre. 

Du kan også lære deg å strikke. Strikking kan være kjekt for du kan strikke noe du får bruk for. Det kan være en lue, pannebånd, sokker osv. Mye kjekt med andre ord. 

Du kan også gå en tur. Jeg vet at det er ikke akkurat det du spør om, men det å gå en liten tur i løpet av dagen er godt for både kropp og sjel.

Det er ikke farlig å kjede seg, og det som kan komme ut av det, er at du kommer igang med noe.  -Lag deg en plan når du står opp om morgenen om EN konkret ting du skal drive med den ettermiddagen.  (jogge en tur, skrive brev, sy, strikke, lage mat sammen med en annen, rydde og pynte rommet o.s.v.) -Da kan det bli lettere å komme igang igjen med noe og du slipper å kjede deg.  

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør man når man kjeder seg?

Jente foran PC kjeder seg. (www.colourbox.com)

Alle kjeder seg fra tid til annen. Det er helt normalt, selv om det kan være grusomt kjedelig å kjede seg!

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Familie
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om familie