Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt i alder 16 år, i dag har jeg vært på min første festival

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt i alder 16 år, i dag har jeg vært på min første festival i Oslo Øya Norges største festival (: jeg syntes da de startet at det var helt rått og helt fantastisk opplevelse. Men da senere plutselig følte jeg meg dårlig etter å ha spist fish and chips i en sjappe. Men så ble jeg så dårlig at jeg kastet opp) : tre ganger midt i slutten av en festival var masse personer der som så det og følte meg flau over det. Er ennå forbanna over meg selv at jeg gjorde det og føler meg sykt flau over at jeg i det hele tatt kastet opp! Jeg vil bare ikke at dette skal skje igjen siden da jeg kastet opp. Kom det en dame og sa at hun ville ta meg med ut. Jeg skulle gå med storesøsteren min ut da men dette er jeg skeptisk til og gjøre igjen.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16 år

Takk for at du skriver til oss.

Det er gøy å være på festival - skjønner at det var en stor opplevelse for deg. Det høres ut som om at du har vært uheldig og blitt dårlig av maten du spiste. Det er noe som kan skje med oss alle og det er selvsagt ubehagelig (og flaut) å kaste opp når alle ser det. Men det er uansett ikke noe du kan gjøre med det. Kanskje damen som ville ta deg med ut trodde du kastet opp fordi du hadde drukket alkohol? 
Jeg synes ikke du skal gruble over dette mer - legg det bak deg! Til neste gang kan du gjerne la være å spise fish and chips?

Lykke til :)

 

Med vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Drikker du alkohol?

Ungdom under 18 år drikker mindre alkohol enn før (forskning.no). Tror du dette stemmer? I artikkelen Hvorfor drikker man? kan du lese om grunner til at ungdom drikker. Drikker DU?

Gå til vote

Matvareallergi

Varedeklarasjon (foto: ung.no)

Har du matvareallergi eller kjenner noen som har det? Det kan være litt problematisk, men med god kunnskap, går det mye greiere.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid