Hopp til hovedinnholdet

skulle ønske det skjedde mer i livet mitt og at det var mer interssant

Jente 13 år
 

Spørsmål

Jeg vet ikke om dette er rett emne men jaja... Jeg syns ikke jeg har et interessant nok liv å skulle ønske det skjedde mer i livet mitt, jeg går på friidrett å vil ikke begynne på noe mer klubber eller idretter. Å jeg ønsker at når jeg kom tilbake på skolen etter ferien at jeg hadde mer interessante historier å fortellle. Så hvordan/ hva kan jeg gjøre for å få et mer interessant liv. Håper på svar.

Besvart 21.08.2018 22:14
 

Svar
Hei!

Takk for at du skriver til oss!
Det er fint å se at du trener friidrett og det er også bra at du ikke holder på med mange forskjellige aktiviteter. Det kan fort bli for travelt om du skal være med på mange aktiviteter.

Du skriver at du skulle ønske du hadde et mer spennende liv enn det du har. Husk at for de fleste av oss er det mest hverdager og at det ikke skjer så mye utenom det dagligdagse. Men så skjer det spennende og morsomme ting innimellom og jeg tror du kanskje da setter større pris på det enn om  det skulle skje noe spennende hele tiden. For de fleste av oss ville det bli for slitsomt.

Om du har hatt en stille og rolig sommerferie hvor du har slappet av og gjort ting du liker sammen med venner og familien din, er det helt fint. De må ikke være utenlandsreiser og full fart for at det skal være bra.

 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva gjør man når man kjeder seg?

Jente foran PC kjeder seg. (www.colourbox.com)

Alle kjeder seg fra tid til annen. Det er helt normalt, selv om det kan være grusomt kjedelig å kjede seg!

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Selvtillit og selvfølelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om selvtillit og selvfølelse