Hopp til hovedinnholdet

Er de fleste ungdommer late eller flinke til å jobbe?

Jente 18 år
 

Spørsmål

er ungdommer flest late eller flinke til å jobbe?

Besvart 11.02.2019 11:47
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss!

Jeg tenker at det varierer veldig ut fra personen. Sånn helt generelt har jeg inntrykk av at mange ungdommer er flinke til å jobbe. Dette kommer jo veldig an på personen, men i dagens samfunn tror jeg det er mange ungdommer som innser verdien av å legge ned en innsats i det de driver med og gjerne har en liten ekstrajobb ved siden av skolen:)

Når det er sagt, er det selvfølgelig en del ungdommer som tar det mer med ro, og tar ting litt som det faller seg. Det er jo en typisk periode hvor man ikke har så mye ansvar og heller ønsker å gjøre andre ting. Dette er nok ganske naturlig. Alt i alt tenker jeg at det er en god blanding, men at mange ungdommer virkelig gjør en innsats for å gjøre det bra i hverdagen og ser fordelene ved å ha en en ekstrajobb:)

Les gjerne gjennom artiklene under!

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen. Varer det, er det lurt å prate med noen.

Les mer

Er du skolelei?

Jente sover på biblioteket (colourbox.com)

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Arbeid / jobb
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om arbeid / jobb