Hopp til hovedinnholdet

har lyst på pannelugg

Jente 17 år
 

Spørsmål

jeg har veldig lyst på pannelugg, men jeg tør ikke fordi jeg har et ganske så bredt og stort ansikt... men hvis jeg klipper pannelugg pluss har masse hår på sidene som skjuler kjevene? kanskje det hjelper? takk

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner det slik at du tenker litt på å klippe panneluggen, men at du gjerne vil dele tankene med noen før du gjør det, for du føler kanskje at det er litt stort skritt å ta?

 

Det er vanskelig for oss på nettet å gi deg noen gode råd om det, men anbefaler deg å snakke med en venn/venninne om det, og selvfølgelig høre med frisøren din når du skal klippe deg. Frisører har ofte en forklaring på hvorfor de mener det kan være lurt eller om de ikke anbefaler det. Er du veldig usikker, kan du jo vente litt før du tar valget.

 

Beklager at vi ikke kunne være mer konkret, men ønsker deg lykke til emd valget. Husk at en pannelugg vokser ut igjen om du skulle angre.

Vennlig hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid