Hopp til hovedinnholdet

Dansekurs eller sangkurs, men jeg aner ikke hvor jeg skal lete

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er jente på 14 år, bor i Tønsberg. Tenkte på at jeg kunne begynne med noe for fritid, som f.eks, dansekurs eller sangkurs, men jeg aner rett og slett ikke hvor jeg skal lete, de fleste stedene jeg finner er i Oslo osv. Trenger litt hjelp her, haha

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


Så bra at du vil begynne med noe nytt på fritiden! :)

 

Har du sjekket med kulturskolen der du bor om de tilbyr sangtimer, sangkurs, kor eller liknende? På nettsiden til Tønsberg kulturskole står det at de blant annet tilbyr sangundervisning. HER finner du kontaktinformasjon til skolen. Du og foreldrene dine kan sammen kontakte dem for å høre om de har ledige plasser, priser og hvordan opplegget er.

 

Du bør også sjekke med fritidsklubben/ungdomsklubben der du bor. Ofte tilbys både dansekurs og sangkurs på slike steder. I en del tilfeller er det gratis, eller i hvert fall billigere enn å gå kurs mange andre steder.

 

Tønsberg har dessuten et Unginfo-kontor med oversikt over tilbudet til ungdom i kommunen. Ta kontakt med dem og spør hvilke kurstilbud som finnes innen dans eller sang. De har helt sikkert veldig god oversikt.

 

Utover dette så kan du også søke etter kurs/skoler på nettsider som kursagenten.no. Eksempel: et søk på dansekurs i Vestfold

 

Håper noe av dette kan hjelpe deg litt på vei. Riktig lykke til!

Hilsen utdanningsrådgiveren, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid