Hopp til hovedinnholdet

Skal feire bursdagen min med 6 stk, noen tips til lokaler?

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei jeg har bursdag 26 april og blir atten jeg aner ikke hvordan jeg feire bursdagen kan ikke ha det hjemmesider set pusses, jeg lurte på om dere vet om noen små koselige lokaler ned catering og at man kan se film på det skal invitere ca 6 gode venniner

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er ikke så lett å nevne konkrete steder du kan feire bursdagen din, men på de fleste steder finnes det typiske steder som er egnet til dette. Noen eksempler på slike steder er barnehager i nærheten av der du bor, ungdomsklubber, eller klubbhus som hører til en idrettsklubb. Dette er steder som man oftest kan leie. Snakk med de som driver stedene for å finne ut av om dette er mulig! På de stedene jeg har nevnt nå er det nok ikke catering. Derfor foreslår jeg at hvis du bestemmer deg for å leie et slikt sted kan du jo bestille mat fra et annet sted. Er det for eksempel en spesiell type mat du er glad i? Noen forslag til mat det som oftest går ann å bestille er pizza, kinesisk, sushi og indisk. Ønsker du mer "norsk" mat kan du også ta kontakt med et cateringselskap og på denne måten bestille akkurat det du ønsker eller litt av hvert. For å finne et slikt cateringselskap foreslår jeg at du søker litt rundt på internett etter steder i ditt nærområde. 

 

Dersom du helst ønsker et sted hvor du vet det helt sikkert er catering på stedet kan du søke på internett etter dette også. Søk for eksempel på "selskapslokale" etterfulgt av stedet der du bor. Et annet tips er å ta kontakt med turistinformasjonen på stedet der du bor. Ellers kan det være lurt å høre litt rundt med venner og bekjente for å høre om de har noen tips!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid