Hopp til hovedinnholdet

Utålmodig og misfornøyd med det jeg tegner.

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 16 år som liker å tegne, men jeg har lett for å bli utålmodig og blir derfor misfornøyd med resultatet. Har der noen tips som kan hjelpe meg med min tålmodighet+hjelpe meg med å bli mer entusiastisk i tegning? Mvh N.M.S

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg tror alle som driver med en eller annen form for kreativt arbeid av og til opplever at man ikke føler man får det til og at man ikke kommer noe videre. Det er sikkert mange måter å takle dette på, men jeg tror det beste er å bare fortsette å tegne. Selv om du her og nå føler at du ikke blir noe bedre, tror jeg du seinere vil se at du har lært noe og blir bedre - og at tegningene du kanskje ikke liker i dag, likevel har noen fine elementer i seg. Da holder du også teknikken vedlike.

 

Ikke vær redd heller for å prøve å tegne på en helt ny måte. Bruk forskjellige blyanter, tusjer - prøv med mange farger, prøv med få farger, og eksperimenter med forskjellige typer ark (farger, kvalitet, ruhet osv). Du kan også lære mye ved å se på tegningene til andre. Det er ikke meningen at du skal kopiere, men det er lov og fint å la seg inspirere.

 

Lykke til!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kultur
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kultur