Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre på fritiden?

Jente 20 år
 

Spørsmål

fritid hva kan jeg gjære

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det var et litt lite utfyllende spørsmål, men jeg forstår det slik at du kanskje ikke har så mye å gjøre på fritiden og lurer på hva du kan finne på.

 

Hvis man kjeder seg mye på fritiden kan det være lurt å begynne med noe helt nytt! Det kan være en sport eller aktivitet, musikk, kunst, dans, bli frivillig for en organisasjon (røde kors, politisk parti etc) eller lignende. Det er kult å bli kjent med nye mennesker som engasjerer seg for de samme tingene som du gjør, eller bare generelt møte nye mennesker! Det er utrolig lett å bli kjent med folk når man holder på med det samme.

 

Ellers så er det bare å få med deg venner på gjøre ting på fritiden. Inviter folk med hjem til deg eller spør om å få komme på besøk. Få med deg en gjeng på bowling eller kino, på turer, konserter osv.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Engasjert? Bli med i en organisasjon!

Ungdommer demonstrerer utenfor Stortinget i Oslo (foto: ung.no)

Hva brenner du for? Ønsker du å påvirke samfunnet rundt deg? Eller kanskje ser du etter nye venner? Å engasjere seg i en organisasjon gir mange fordeler.

Les mer

Min fritid: Spille et instrument

Ingrid, Helene og Stina (foto: Erik Saastad/privat)

Stina (14), Ingrid (14) og Helene (14) spiller klarinett, og mener at absolutt alle kan spille. Ung.no stilte dem 10 spørsmål om det å spille et instrument.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid