Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få treneres sparket?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei! Istad var jeg på trening. Treneren min ( ikke hovedtrener, men en posisjon under) begynte å kjefte på meg/skjelle meg ut foran de andre for at jeg sa til noen spillere under treningen (da spilte vi kamp altså) at de må jobbe mer. Han sa at det er jeg som må jobbe mer og at alle andre ser det. Han sa også på en frekk og ironisk måte at jeg jobber mest her. Jeg er ikke lei meg eller noe sånt i det hele tatt. Ikke misforstå. Jeg er en spiller som har alt en proff trenger. Jeg er blant de 3 beste på laget av 40stk. Nesten alle på laget forguder meg på en måte. De ser alle opp til meg og jeg har dem på min side. Flesteparten av spillerne misliker han som skjelte med ut veldig sterkt. Det jeg lurer på er om jeg på en måte kan få han sparket? Kan jeg klage og si at jeg mistet veldig mye selvtillit? Dette er veldig serriøst. Takk på forhånd :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

En trener skal jo ikke være frekk, så det forstår jeg at du reagerer på.  Hvis dette er en trener dere ikke liker, så syns jeg at dere skal prate med foreldrene deres og med hovedtrener om det.  Det er lurt å være ryddig på å ikke gå på person, men på det han gjør som dere ikke liker.  Du kan jo bruke det du opplevdes om eksempel, men sikkert lurt å ha flere eksempler på reaksjoner fra ham som dere ikke syns er OK. 

Flott at du liker fotball og står på.  Fortsett med det, og ikke la slike opplevelser ødelegge for deg.  Du har trygghet på at du får til dette.  -Hvis han kommer med kommentarer, så kan du til og med prøve å tenke; ER det noe av det han sier som jeg kan gjøre meg nytte av? -Det høres ut som du har trygghet nok til å greie å håndtere dette på en bra måte.  -Husk; det er noe å lære av alt. 

 

Lykke til videre!


Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid