Hopp til hovedinnholdet

Forslag til til hva jeg kan starte på av fritidsaktiviteter?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en jente på snart 14 år. Jeg har gått på mye forskjellig på fritiden før. Jeg har danset, noe jeg egentlig syntes er litt kjedelig, ridd, som jeg syntes nesten var litt skummelt (haha) ja og noen få andre ting som f.eks turn. Men disse tingene har jeg prøvd ut og jeg syntes det ikke var så spessielt gøy. Jeg er ganske rastløs og utolmodig egentlig, noe som er litt dumt når du skal lære en ny dans som krever både tid og konsentrasjon. Så nå er jeg på utkikk etter en ny fritids aktivitet, men jeg vet ikke hva som passer for meg. Har dere noen forslag eller ideer til hva jeg kan starte på? Hilsen meg :) :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Du har alle ballsportene som fotball, handball, basket, hockey, rugby, tennis osv. Eller du kan begynne med klatring, prøve å spille et instrument, svømming, kunst, ski, seiling osv. Sjekk opp hva slags tilbud du har i nærområdet! Dessuten finnes det mangle ulike former for dansing, så hvis du fortsatt er interessert i det kan du jo prøve en annen type.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Min fritid: Spille et instrument

Ingrid, Helene og Stina (foto: Erik Saastad/privat)

Stina (14), Ingrid (14) og Helene (14) spiller klarinett, og mener at absolutt alle kan spille. Ung.no stilte dem 10 spørsmål om det å spille et instrument.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid