Hopp til hovedinnholdet

Tror du folk kommer til å tenke negativt om jeg begynner å gå som jeg vil og føler for?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er kanskje litt usikker, men jeg vet ikke. Mitt største forbilde er Madeleine Pedersen, maddepaddee.blogg.no. Jeg liker stilen hennes utrolig godt. Jeg synes hun er utrolig tøff og rå. I det siste månedene har jeg også begynt å likt å gå som henne. I skjorter, t-skjortes, hoodies, gensere, skjorter med hetter, tank osv. Favoritt butikken er junkyard.no. Men jeg er litt redd at de andre skal se litt rart på meg om du skjønner. Det er ikke alle gangene jeg tørr å skille meg ut sånn skikkelig sånn jeg vil være. Skal jeg bare hoppe i det? Tror du folk kommer til å tenke negativt om jeg begynner å gå som jeg vil og føler for? Jeg liker også å stå på longboard og sparkesykkel. J16

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til oss!

 

Jeg tror det er kjempeviktig at du tør å prøve ut disse tingene, som en del av prosessen mot å finne ut av hvem du egentlig er. Ta på deg de klærne du vil, og kjenn litt på hvordan det føles når du går i dem. Og ikke gidd å bekymre deg for at folk skal se rart på deg om du kommer inn i skolegården på longboard. Føles det bra for deg er det bare å fortsette slik! 

 

Det er også kult at du har et stilforbilde som du ser opp til og kan få inspirasjon av. Fortsett å følge bloggen til Madeleine Pedersen. Synes du ikke det hjelper  litt å vite at andre får til å leve ut stilen sin? Jeg er sikker på at du kommer til å føle det som en stor befrielse å bruke de klærne du føler deg vel i. 

 

Stå på!

 

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid