Hopp til hovedinnholdet

Har ingenting å gjøre, noen tips?

Jente 14 år
 

Spørsmål

har ingenting å jøre :( kan noen gi meg tips plis? jeg bor på et sted med bare småe unger og di er gutter....jeg føler me så alene, og veninnene mine er så langt borte...må kjøre bil å de kan jeg ikke :(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

 

Det med å besøke venninnene dine kan du prate med foreldrene dine om. Kanskje kan de kjøre deg noen ganger, og kanskje kan du avtale å dra på besøker i helger slik at du kan sove over hos en venninne og være der hele helgen.

 

Ellers vil jeg oppfordre deg til å begynne med noe nytt! Prøv deg på en aktivitet eller lignende som du har interesse for eller noe som bare ser kult ut. Det er utrolig mye man kan finne på, fra ballspill til klatring til musikk eller kunst. Sjekk ut mulighetene i nærområdet ditt og se om det er noe som fanger interessen din. Du kan også engasjere deg i en frivillig organisasjon eller et politisk parti om det virker fristende. Når man er med på slike ting møter man nye folk med noen av de samme interessene som du har, og det er lett å få seg nye venner.

 

På ung.no/fritid finner du artikler om forskjellige fritidsaktiviteter og også en del artikler om organisasjoner og organisasjonsarbeid.


Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid