Hopp til hovedinnholdet

Skal feire bursdag. Forslag til hva vi kan gjøre?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en jente på 15 år og har bursdag snart. jeg har bestemt meg for å be 9 jenter. Bursdagen skal forresten være hjemme hoss meg. Men jeg aner ikke hva vi skal finne på og jeg har ikke singstar eller noe sont heller. Har noen forslag til hva jeg kan gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Hvis du setter på litt musikk i bakgrunnen, eller setter på The Voice på tv'en, så kommer nok praten til å komme i gang, og kanskje vil noen begynne å danse etter hvert. Den koseligste bursdagen får du nok hvis alle kan prate sammen og ha det gøy, dere trenger ikke nødvendigvis gjøre noe. Det beste er om du ikke planlegger så mye, men heller lar ting gå av seg selv.

Spiser dere middag og kaker og slikt tar jo dette også en del tid, så du trenger ikke bekymre deg for at det blir lite å gjøre. Du kan jo likevel ha en film på lur bare sånn i tilfelle. Det er hyggelig å avslutte kvelden med en film. Eller du kan lage en quiz eller noe lignende? Tenk også over hva dere har gjort i bursdagene til vennene dine og hent inspirasjon herfra.

Lykke til med feiringen!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid