Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få takket for støtten

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg vet ikke hvilken kategori spørsmålet mitt er under, så jeg bare tok fritid siden korps er en firtidsaktivitet. . Jeg spiller i et korps og har gjort det i åtte år. Dirigenten vi har er verdens beste. Jeg har hatt det litt vanskelig på skolen og slitt med selvtillit og motivasjon i det siste. Jeg har snakket en del med henne og hun har vært snill og sånt. Jeg har det mye bedre nå. Det jeg lurer på er hvordan jeg kan få sagt til henne hvor mye det hun har gjort for meg virkelig betyr for meg? Jeg føler at alt jeg tenker å si eller skrive til henne blir litt patetisk eller overfladisk. Og burde jeg si det til henne eller skrive det til henne? Også vil jeg få fortalt henne noe og snakket ut med henne om noe, men jeg er usikker på om hvordan jeg skal begynne det, fordi hver øvelse har vi ikke så mye til annet enn øving, men det går jo kanskje an å spørre dagen før om jeg kan snakke med henne og at hun "lager tid" til å snakke på øvelsen... Ble litt mange spørsmål. Håper på svar! Hilsen en småfortvilet korpsjente.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Så fint å høre at du har fått god hjelp og støtte av denne dirigenten din.  Når du ønsker å vise din taknemlighet, er det flere måter å gjøre det på:  Du kan jo rett og slett si til henne: "Tusen takk for at du har hjulpet meg".  Det er ikke for "lite" å si det slik.  Hun vil sette pris på det.  Et annet alternativ, er at du finner eller lager et pent kort og skriver det på en like enkel måte på det og gir henne.  -Dette holder i massevis, og vil vise at du setter pris på det hun har gjort på en bra nok måte.

Hvis du ønsker å få til en liten prat med henne igjen, syns jeg det høres lurt ut å sende en melding dagen før for å høre om hun har noe tid til det før eller etter øvelsen. 

 

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid