Tips til hvordan jeg kan få komme på audition til en film eller serie? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Tips til hvordan jeg kan få komme på audition til en film eller serie?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er en jente fra OSLO på 15år. Jeg har alltid og da mener jeg ALLTID lyst til å bli artist eller skuespiller. Jeg følger at det haster, siden jeg vil få en role i en film før sommerferien. JEG tenker på dette hverdag. Det betyr så mye for meg! Jeg har så lyst til å oppfylle drømmen min. Men jeg følger jeg ikke finner en role/film som passer for meg. Jeg vil spille i en ungdomsfilm akkurat som natt tiil 17. Jeg vil ikke være med i en NRK serie for 6åringer. Jeg føler det ikke er meg, det hadde ikke vært gøy, FOR DET ER IKKE DET JEG VIL. jeg blir lei meg ofte og får deperesjoner fordi jeg tenker "hva om jeg ikke er flink nok" "hva om det ikke er meant to be". jeg vil virkelig dette og jeg kommer virkelig til å sattse mye på rolen. Kunne dere gitt meg noen tips eller sendt en link til auditson for en ungdomsfilm? Jeg vil spille i en norsk ungdomsfilm som "natt til 17" og serien "AF1". For dette er ungdomsfilmer/serier med mange andre ungdommer. Vil ha rolen som den tøffe

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer