Hopp til hovedinnholdet

Skrivetips.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

hei jeg ønsker å bli bedre til å skrive inlegg på hjemmesiden min , og lurte på om dere hadde noen tips til hvordan jeg kan bli en god skriver, siden min er privat og uten intekt men vil jo at folk skal få gode inlegg å lese . jeg var ikke noe god på skole og er ferdig på vidregående uten vitnemål pga funksjonshemninger. håper på gode tips :)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg tenker det er flere ting som kan hjelpe deg med å bli bedre til å skrive. For det første: skriv mye! Det er ikke alt du trenger å poste, men skriv litt for deg selv og del det du synes er best. Du bør også lese hva andre skriver - og tenk vidt. Les blogginnlegg, men lån også romaner på biblioteket, les aviskronikker osv. Det vil gi deg et variert språk, og det er viktig for å fange leserne dine. Er det slik at lesere kan kommentere innleggene dine? Hvis du tør, kan du åpne for det og be om tilbakemeldinger. Og så er det viktig å ha noen å melde. Husk at du ikke trenger å legge ut noe hele tida - er du tom for ideer og inspirasjon en dag, er det kanskje bedre å la være?

Kikk også på artiklene under for noen tips - og lykke til!

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ni ting du som blogger bør tenke på

tastatur blogg (www.colourbox.com)

Barneombudet har sammen med flere bloggere laget ni tips til deg som blogger. Fem av tipsene gjelder også de som leser og kommenterer andres blogg.

Les mer

Hvordan bli en bedre blogger

Jente lager videoblogg (colourbox.com)

Her får du råd om hva du bør tenke godt gjennom før du lager deg en blogg, og hvilke bloggfeller det er vanlig å gå i underveis.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid