Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ei jente på 18 som har fått tilbud om og bli president i en amcarklubb.

Jente 18 år
 

Spørsmål
hei hei vet ikke helt om jeg satte riktig emne men men.... jeg er da ei jente på 18 år som har fått tilbud om og bli president i en amcar klubb... og lurte på om dere kune fortelle meg litt hva det går ut på og om det er no lurt for meg som er så ung å bli president...det er en liten klubb med ca 50 medlemmer...
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ikke godt å si hva du skal gjøre som president i en amcar-klubb, for det er så forskjellige hva folk legger i tittelen "president". Jeg vill snakket med dem som tilbyr deg dette vervet og spørre hva det krever av deg. Hvor mye tid er det forventet at du bruker på klubben? Hvor lenge pleier presidentskapet å vare i klubben? Hvem andre jobber i ledelsen og hva blir dine oppgaver?

Det kan hende det tar mer tid enn du ønsker å bruke på klubben eller at du synes oppgavene virker vanskelige. Likevel kan det være en god erfaring å ta med seg videre. Det er nok forventet at du skal være klubbens ansikt utad, og da kan det jo hende at du må snakke med lokalpresse hvis dere f.eks. skal ha en mønstring e.l. Det blir sikkert også snakk om litt organisering av informasjon til medlemmene og kanskje litt skrivearbeid i evt. trykksak eller nettside. Alt sammen kan være nyttige erfaringer å ta med seg videre, men husk på at det å være president ikke tar for mye av tiden din.

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid


Quiz: Kva veit du om sol og solarium?

Kva kan ein gjere for å utsette å få rynker lengst mogeleg?