Hopp til hovedinnholdet
Jente 19 år
 

Spørsmål
Jeg vil gjerne være med på frivillig hjem i sør-amerika eller i afrika hvordan gjør jg dt? og koster dt penger.har utrolig lyst til å hjelpe til.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Så utrolig bra! Det du må gjøre er å lete opp en organisasjon som jobber for noe du også kan stå inne for, se på hvilke betingelser organisasjonen setter, boforhold, kostnad, beliggenhet osv. Det koster som regel penger, med mindre du utveksler gjennom en organisasjon som f.eks Røde Kors Ungdom. Da koster det ingenting. Du kan også se litt på nettsidene til Atlantis og X-Plore, som tilbyr et opplegg i mange ulike land. Her må du regne med kostnader på omkring 10 000 kr og oppover, men bosted o.l. er inkludert i prisen. Ofte får du tilbud om språkkurs i prisen også.

Du kan også lete litt på Volunteer Abroad . Her kan du søke på sted, type frivillig arbeid, lengde på opphold osv. Pass på å se på prisene! Mange tar seg veldig godt betalt..

Stå på! Verden trenger flere som deg! Og husk også på at det er veldig mange som kunne trengt din hjelp her hjemme i Norge også... det er mange muligheter for å gjøre en betydelig forskjell gjennom å være frivillig i ungdomsorganisasjoner som Røde Kors Ungdom, Changemaker, PRESS- Redd Barna Ungdom osv.

Lykke til!

Vennlig hilsen
ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid


Quiz: Hva vet du om prevensjon og graviditet?

Er all prevensjon gratis i Norge?