Hopp til hovedinnholdet

Veldig lyst å åpne ei jente skole enten i India eller Afghanistan

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg har nettopp fullført vgs. og går i hioa. Jeg har veldig lyst å åpne ei jente skole enten i India eller Afghanistan. hvordan går jeg frem. jeg har ikke akkurat rike foreldre som kan hjelpe meg med det. siden det er et godt formål. hvordan går jeg frem, hvem kontakter jeg. trinn for trinn?. hvem kontakter jeg her hjemme som hjelper økonomisk med noe sånnt? røde kors, WFP?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmål!


Jeg anbefaler absolutt at du først kontakter organisasjoner som allerede driver hjelpearbeid utenlands på denne måten. For de aller fleste er det mest aktuelt, mest hensiktsmessig og mest gjennomførbart å bidra i allerede eksisterende prosjekter som er i regi av etablerte organisasjoner. Derfor synes jeg du først kan kontakte organisasjoner som Røde kors, Norsk folkehjelp, Plan Norge, Redd barna og liknende som allerede er etablert og med mye kunnskap/erfaring på området. Underveis i denne prosessen vil du trolig føle på hva som er aktuelt for deg å igangsette/bidra innen på lang sikt.

 

Lykke til!

Hilsen ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Frivillig arbeid i utlandet

Jente i Afrika (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid