Hopp til hovedinnholdet

Frivillig arbeid med dyr, hvem tilbyr gode prosjekter?

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei Jeg ønsker å jobbe med frivillig arbeid med dyr. Jeg vil utenfor Europa med kattedyr eller andre eksotiske dyr. Det finnes så mange forskjellige hjemmesider som tilbyr dette, men hvem kan jeg stole på og hvorfor er det så veldig dyrt? Jeg har kikket på sider som: http://tigertemple.org/tigertemple_new/page_article.php?article_ID=153&id=1 http://www.projects-abroad.no/prosjekter/veterinaerfag-og-dyrestell/ http://travels.kilroy.no/turer-og-aktiviteter/frivillig-arbeid/arbeid-med-dyr http://www.x-plore.no/program.cfm Kan dere hjelpe meg med et bra alternativ eller er disse sidene bra? Har dere noen andre sider jeg burde kikke på? Mvh Ida

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


det er utrolig mange aktører på markedet som tilbyr frivillig arbeid med ulike tema og i ulike land. Det ser ut til at mange er villige til å betale for disse opplevelsene også, for som du sier er det ofte dyrt. Det er ikke så godt å si hva pengene du betaler for å delta går til, men i mange tilfeller betaler du for opplegget rundt, det vil si at du hentes på flyplassen, at du har lokale kontaktpersoner, at du får opplæring og støtte underveis, forsikring osv. Hvis slike ting ikke er inkludert, må du huske at du uansett ville fått en del utgifter til dette.

 

Det er ikke alltid så lett å vurdere sikkerhet/seriøsitet, men prøv i hvert fall å finne ut hva som er inkludert i prisen de tar, og sammenlikn med andre.

 

Eurodesk-sidene ligger det en oversikt over aktører som vi kjenner til som tilbyr frivillig arbeid. En annen stor, internasjonal organisasjon er Goabroad.com.

 

Det eneste opplegget jeg kjenner som er gratis (til og med reisen er inkludert) er Aktiv Ungdom, men da kan du som regel bare reise til Europa og nærområdene. I databasen over vertsorganisasjoner kan du søke opp prosjekter med dyr.


Lykke til!

Vennlig hilsen

 

Eurodesk Norge 

www.eurodesk.no

www.facebook.com/EurodeskNorway

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vil du ut i verden?

Jente planlegger reise (colourbox.com)

Studier, jobb eller frivillig arbeid i utlandet gir deg minner for livet og erfaringer du ikke finner hjemme.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Frivillig arbeid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om frivillig arbeid