Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har hatt ADHD siden jeg var liten. Nå ønsker jeg ikke lenger å ta medisinen jeg bruker. Jeg føler jeg blir mer modig og utadvendt uten. Kan jeg nekte? Hvem kan hjelpe meg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er snart 14 år, og har hatt ADHD sidan eg var liten. Eg har brukt medisin på skulen heile tida. No vil eg ikkje det lenger, men foreldra mine seier eg må. Medisinen gjer meg så roleg at eg ikkje tør å snakka nesten på skulen. Når eg ikkje tar medisin, så tør eg meir. Akkurat no nektar eg å ta medisin, eg bryr meg ikkje om kva mamma seier. Kan dei tvinga meg? Kven kan hjelpa meg sånn at eg ikkje må ta medisin?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer