Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer på om jeg kan ha nonverbale lærevansker

account_circle

SPØRSMÅL

Håper sosial funksjonedsettelser går innenfor her. Har i alle år slitt med å forstå sosiale koder, lese kroppsspråk. Som lita har jeg slitt med språket og var sen på å snakke fullstendig. BUP trur jeg sliter med sosial angst og er paranoid på kroppsspråk, jeg vet at det ikke er sosial angst på grunn av at jeg kjenner meg selv best. Har opp gjennom årene vært mye innom HAB, PPT har hjulpet meg med språket og har senere vært inne i bildet for andre ting. Har blitt testet for asperger, ADD/ADHD og mange forskjellige ting via HAB, men ingen har funnet det jeg sliter med. Nå i det siste har jeg vært veldig deprimert og har lenge slit med dårlig og nedfor humør. For jeg vil være sosial, men får det ikke bare til. Sliter meg ut, gjør meg til et mobbeoffer osv.. Så jeg satte meg ned å leste litt, nonverbale lærevansker kom jeg over. Min mor er enig med meg at mye der stemmer på meg, kan det være en mulighet? Og hvordan er det med behandling i min alder? Burde jeg ta dette opp med psykologen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer