Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg bli lærer når jeg har tinnitus?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har fått tinnitus. Jeg har kommet inn på Grunnskolelærer 1-7 klasse. Skal begynne nå i høst. Jeg er veldig usikker om jeg kan bli lærer nå, spesielt for de yngste barna pga tinnitus. Har jeg noen rettigheter til tilrettelegging av praksis? Evt hva kunne det ha vært? Er veldig fortvilt... Hadde gledet meg til å begynne å studere dette. Er redd for fremtiden min også. For jeg har ikke så høyt snitt, så er vanskelig for meg å komme inn på noe annet. Kan man bli uføre pga av dette? Evt jobbe 50 % eller mer eller mine, og være 50 % uføre? Vil ikke bli uføre... Har vokst opp hvor vi ikke hadde så mye penger, så jeg har lyst til å få meg en jobb der jeg kan tjene godt og samtidig trives, noe jeg er sikker på at jeg vil som lærer. Jeg liker barn, men er redd dette med tinnitus vil hindre meg. Beklager litt rotete innlegg. Mvh Æ

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer