Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer på om jeg har aspergers eller noe sånt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har lenge lurt på om jeg har aspergers eller noe sånt, men jeg vet ikke hvordan jeg skal si til mamma at jeg lurer på om jeg har det. Og jeg har lest de artiklene på denne nettsiden om hvordan man snakker med foreldre, men jeg får det ikke til. Jeg klarer ikke sosiale situasjoner og hater lys og lyder. Jeg får ikke til å følge skikkelig med i timene på skolen og jeg blir stresset når jeg er steder jeg ikke pleier å være og hvis jeg er med andre folk enn meg selv, jeg bruker de samme to klesplaggene hver dag/ anvær dag hele uken. Etter skolen så er jeg aleine fordi jeg ikke klarer å være med vennene mine. Og noen andre ting men jeg gidder ikke skrive mer akkuratt nå.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer