Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har komplekser for høyden min

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt på 17 år som har veldig komplekser for høyden min...Jeg er nemlig 1.60 høy. Har blitt mye mobbet for dette når jeg var mindre fordi jeg alltid var så lav. Jeg tenker alt for mye på dette, det går utover konsentrajonen på skolen og søvn osv.... Det gir meg også problemer når det gjelder jenter. Har altfor mange ganger hørt at jeg er for lav! Setter stor pris på et svar fra dere. Jeg aner ikke hvordan jeg skal takle dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer