Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei. Jeg er en jente på 18 år. For tre mnd siden hadde kjæresten min og jeg ubeskyttet sex og jeg har hatt mensen to ganger etter det, men nå er mensen forsinket. Kjemperedd for å være gravid.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er en jente på 18 år. for tre mnd siden hadde kjæresten min og jeg ubeskyttet sex. Jeg har hatt mensen til vanlig tid to ganger etter dette. men nå den tredje mnd. kommer den ikke.. I det siste har jeg kjent at jeg er mye sulten og murring fra magen, og har også en del luft i magen. Jeg skulle hatt mensen den 28. august. nå er det 4.september og i dag tok jeg en gravidstest. den viste negativt. kan jeg stole på den?? Dette er kjempe vanskelig for meg! Si at jeg nå er gravid, kan jeg fortsatt ta abort? Det er jo gått mer enn 12 uker.. Og om jeg må søke for å få utført en abort, hva er en god nok grunn?? Er det en god nok grunn at jeg rett og slett ikke er klar for det, ikke har økonomisk mulighet for det og at studiene mine går rett i vasken og jeg vil bli kastet ut hjemme fra. for mine foreldre er kjempe strenge på det med graviditet. dette har vi snakket masse om!!
Jeg er så engstelig og redd!! Håper inderlig på svar!!
account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer