Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg hadde samleie på lørdag og tok siste p-pille på brettet søndag. Fungerer Diane like godt som prevensjon som vanlige p-piller? Er det mulig at jeg er gravid?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde samleie på lørdag og tok siste ppillen på brettet søndags morgen. Jeg går på ppillene "Diane" til vanlig, hovedsakelig pga. uren hud. Fungerer de like godt som prevensjon som andre ppiller? Forventer mensen i dag (onsdag) eller torsdag men har ikke kjent noe som helst tegn til det enda. Er det mulig at jeg er gravid? Fungerer ppillen like godt dersom man tar ppillene med 1-3 timers forskjell hver dag? I og med at jeg hadde samleie så kort tid før forventet menstruasjon, er det mulig å få vanlig menstruasjon denne gang, men fortsatt være gravid? Hilsen ei superstressa jente på 19 år.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer