Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Glemt pille. Kan jeg være gravid?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på p-piller men har slurvet litt i begynnelsen av brettet. Jeg hadde hatt pillefri uke og skulle egentlig begynne på nytt brett, men glemte å ta den første pillen og etterpå glemte jeg å ta den tredje pillen. Vanligvis glemmer jeg ikke slike ting, men har værtfall klar det nå. Jeg hadde sex med typen iløpet av disse dagene pillene ble glemt, og jeg er derfor litt redd for om det er en sjangse for å ha blitt gravid! Jeg er nå litt over midten av brettet mitt og føler meg oppblåst hele tiden, jeg har også mensen murringer og må tisse hele tiden. Kan jeg være gravid? P-pillene jeg går på er Oralcon.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer