Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hadde ubeskyttet sex med en for ca ei uke sia, men han stoppet før han kom. ca 2 uker før det igjen sluttet jeg med P-pillen. men har ikke hatt mensen etter det.. kan det hende jeg er gravid? eller er det vanlig at mensen kan bli sein etter man har sluttet på P-pillen? jeg har ikke noe spesiellt vondt noen plass. plis svar så fort så mulig. Tusen takk !

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde ubeskyttet sex med en for ca ei uke sia, men han stoppet før han kom. ca 2 uker før det igjen sluttet jeg med P-pillen. men har ikke hatt mensen etter det.. kan det hende jeg er gravid? eller er det vanlig at mensen kan bli sein etter man har sluttet på P-pillen? jeg har ikke noe spesiellt vondt noen plass. plis svar så fort så mulig. Tusen takk !
account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer