Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Grågulbrun utflod, kløe og glemt p-pille

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på cerazette, og jeg har gått på de siden jul og ikke hatt noen blødninger siden jeg startet. Jeg tar pillen min kl 6-8 hver kveld. Tirsdag glemte jeg pillen og tok ikke den før onsdag morning kl 9-10. Jeg tok pille onsdag kl 6-7 og torsdag kl 6-7. Jeg pulte torsdag natt i 4-5 tiden tror jeg. Nå en uke etter fikk jeg smerter i ryggen slik jeg brukte å få før jeg begynte på pillene, altså mensensmerter, og jeg blødde i omtrent 2 dager, og jeg har da idag og igår ikke blødd noe særlig. Jeg har begynt å klø noe voldsomt i underlivet, og jeg har våknet nå de 2 siste nettene pga kløen, og det slutter ikke å klø, og jeg klødde til det begynte å svi. Utfoldet mitt har først litt brunt og er nå begynt å bli mer grått, og har også vært litt grågulbrunt. Hva tyder dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer