Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Gravid med Cerazette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 17 år, veldig hypokondrier og redd for at ting er galt med meg hele tiden. Jeg har vært redd for at jeg er gravid utallig mange ganger. Jeg har gått på cerazette i et halvt år og aldri glemt en pille. Jeg hadde sex med kjæresten min for 5 uker siden mens jeg hadde mensen, så fikk jeg blødning en uke senere som bare varte 1-2 dager. Har hatt mye murringer og vondt i magen de siste 4 ukene og tok en graviditetstest som var negativ 3 uker etter jeg og kjæresten hadde sex. Den var negativ. Nå føler jeg magen min har vokst en del nederst på magen og jeg har mye murriger.. men i tillegg har jeg kyssesyken som kan ha noen av de symptomene. Et så redd jeg er gravid. Skulle hatt mensen for en uke siden men med cerazette kommer mensen veldig uregelmessig. Hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer