Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Går det an å ta abort uten at foreldrene får vite det når man er under 16?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 14 år gammel jente og er sammen med en fantastisk gutt som er 16 år. Jeg hadde sameleie med han for ikke så lenge siden.. Vi brukte ingen kondom, og han hadde cummet inni meg. Så jeg er egentlig veldig redd hvis eg e gravid. Pga moren min sa selv «hvis jeg får vite at du og han har gjort noe, skal jeg anmelde han». Han er jo 16 år, og jeg har hatt samleie med han uten kondom. Og jeg har ikke lyst å si noe t mamma eller pappa. Går det Ann å ta abort uten at foreldrene får vite d under 16 år?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer