Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvor stor er sjansen for å bli gravid når man nettopp har sluttet på pille?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg liker en gutt som jeg tidligere har hatt et forhold til. vi er ikke i lag lengre, men vi møtes fortsatt og har et seksuelt forhold. han vet ikke at jeg har følelser for han, og jeg vet ikke hvordan jeg skal fortelle han det eller om jeg skal. jeg blir såret når han ligger med andre jenter og jeg vil bare ha han for meg selv.. jeg sluttet på p piller 1 nov, og vi hadde ubeskytett sex 2 ganger samme dag den 11 nov, 6 dager før eggløsningen min. vi skal også ha sex den 16-17 nov, og «eggløsningen» min er den 17 nov. jeg lurer på om jeg har en falsk eggløsning siden jeg nettopp har sluttet på pillene og om jeg uansett er beskyttet av p pillene siden jeg har gått på de i ett år og hvor høy sjanse det er for meg å være gravid pga dette. og hvis jeg blir, kan jeg ta abort uten at foreldrene mine vet det? foreldrene mine vet ikke om han siden han er 21 og vil ikke at han skal få problemer..

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer