Hopp til hovedinnholdet

uteblitt menstruasjon

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg fikk plutselig en liten blødning for 3 dager siden litt over en uke før forventet mens. kom bare noen dråper på papiret, jeg nå på dag 3 og fortsatt bare litt som kommer, absolutt ikke som vanlig mens, og har heller ikke den lukten, men jeg reagerer veldig på lukter, har noe stikking i rygg, og murring i magen. jeg går på p-piller men har glemt opptil 3 stk av og til. kan det være at det er mensen, eller festeblødning? evt, hvor tidlig etter at jeg har sluttet å blø bør jeg teste meg?

Besvart 11.01.2019 10:37
 

Svar
Hei

Så bra at du tok kontakt med oss I ung.no.

Hvis du har husket å ta alle p-pillene på brettet, har du en trygg prevensjon også når du har kommet til den evt. pillefrie uka. Hvis du har glemt en eller flere piller, blir sikkerheten redusert. Derfor er det nok greit å ta en gravidtetstest slik at du er sikker på at du ikke er gravid. Du kan teste deg et par dager etter forventet menstr. evt. har uteblitt.   Det er også ikke helt uvanlig å få uregelmessige blødninger når man går på hormonell prevensjon.   Les mer om det og om hva du skal gjøre i disse artikkelen

Amathea- Gravid og usikker?

Noen å snakke med?

I samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Graviditetstest

Graviditetstest (colourbox.com)

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet