Hopp til hovedinnholdet

Jeg har blitt voldtatt og er redd for at jeg har blitt gravid

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er redd for at jeg har blitt gravid fordi jeg har blitt voldtatt. Dette har skjedd veldig lenge og jeg er redd for at jeg har blitt gravid. Jeg tror jeg har blitt gravid fordi magen min har blitt større, og det er et tegn på graviditet. Selv om jeg har vært seksuelt trakassert vil jeg ikke noe ille for jenta som gjorde det mot meg, siden hun er hyggelig. Men jeg er ukomfortabel hver gang hun gjør noe med min kropp.

Besvart 03.02.2019 14:59
 

Svar
Hei gutt 14

Takk for at du kontakter oss. 
Det er ikke mulig å bli gravid som gutt, så det kan vi forsikre deg om at du ikke er. 

Når det gjelder det andre du skriver, så er dette likevel veldig alvorlig. Både seksuell trakassering og voldtekt er forbudt, og vi forstår at du synes det er ukomfortabelt når jenta gjør slike ting med kroppen din. Det er viktig at du får pratet med noen om det du har opplevd, du kan få det verre inni deg av å holde slike ting for deg selv. Har du noen du stoler på som du kan fortelle dette til? For eksempel en forelder eller helsesøster på skolen? Helsesøster snakker med ungdom hver dag om temaer som kropp og ulike problemer, så hun vil ta deg imot og hjelpe deg videre, uten at du skal trenge å føle at det er flaut. 

 

Med vennlig hilsen

Landsdekkende telefon for incest og seksuelt misbrukte i samarbeid med Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell trakassering

Jente sier stopp med hånda (colourbox.com)

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

Les mer

Var det en voldtekt?

På fest #ikkegreit / ung.no

Jeg husker ikke noe av det som skjedde, men jeg er redd for at jeg har blitt utsatt for en voldtekt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet