Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg prøver å bli gravid med nr 2. Når er det man kan kontakte fastlegen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg har ei datter på 3,5 å. Jeg min samboer prøver å bli gravide med barn ne 2, men det er vanskelig. Jeg har som regel uregelssmesig menstrasjon, men for par dager siden så fikk jeg blødning bare på en dag og det var veldig lite så jeg brukte bare OB men var ikke mye. Jeg venter nå snart menstrasjon men har enda ikke fått det. Jeg tok en graviditetstest og det viste seg at jeg er ikke gravid. Jeg har så lyst på barn nummer to men det er veldig vanskelig. Når er det man burde kontakte fastlegen? Eller er jeg gravid men det var kanskje for tidlig å vite nå? Snart tre uker siden siden vi hadde sex.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer