Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvis han ikke hadde hatt utløsning ennå, så burde det gå bra denne gangen også, men du kan jo ikke være trygg får du får mensen neste gang. Det kan kanskje være en ide å bruke glidekrem på tuppen av penis før han trekker den på og også utenpå for mindre friksjon. Viktig at kondomene ikke lagres for varmt og viktig at han trer den på i følge bruksanvisningen med å holde på tuppen så det ikke blir noe luft i den. Vennlig hilsen helsesøster

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er ei jente på 15 år. for 2 dager siden hadde jeg og kjæresten min sex. Problemet er da at kondomet sprakk! han hadde ikke fått utløsning og jeg vet ikke om det var lenge før. vi oppdaget det ganske fort og han tok ut penisen. det er litt over en uke siden sist jeg hadde mensen og jeg er veldig bekymret for at jeg kan være gravid. tror du jeg har stort grunn til å bekymre meg? Kondomet har spukket mange ganger før uten at han har hatt utløsning og det har gått bra så langt. Han tar meg ganske hardt og det er da kondomet sprekker. har du noen tips for å minske risikoen for at den sprekker? jeg trenger litt informasjon rundt disse tingene.tanken på at jeg kan være gravid gjør meg syk! Hjelp!
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer