Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt sex med 3 forskjellige og er redd for å være gravid

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er har hatt sex med 3 forskjellige i det siste. Jeg hadde ubeskyttet sex med den første, men jeg tror at jeg fikk mensen etter det selvom det bare kom bitte litt blod og det er uvanlig for meg. Den etter den andre gutten tok jeg angrepille. Etter den tredje gutten så hadde vi først beskyttet sex, andre gangen ubeskyttet (redd for at det skjedde da) og tredje gangen hadde vi beskyttet sex. Men nå har jeg ikke hatt mensen på ordentlig på lenge og jeg har ømme bryster, vondt i ryggen og nederst i magen..nesten som stikking eller kramper. Jeg er redd for at jeg er gravid og jeg tør ikke gå til legen eller ungdomshelsestasjon elns... Jeg tør ikke fortelle det til noen og det er ikke lett å finne graviditetstest. Og vis jeg finner ut av at jeg er gravid så har jeg faktisk tenkt at jeg kommer til å ende livet. Jeg klarer ikke å se for meg hvordan hele familien kommer til å reagere på at jeg er gravid. Det er jo skam hvertfall når man er 16 år og ikke er helt sikker på hvem faren er.

SVAR

Besvart 20.01.2020 14:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle