Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en gutt på ca 1.70 høy og veier 50kg. Jeg syns jeg er alt for tynn, og uansett hvor mye jeg spiser så går jeg ikke opp i vekt.

 

Spørsmål
Hei,
Jeg er en gutt på ca 1.70 høy og veier 50kg. Jeg syns jeg er alt for tynn, og uansett hvor mye jeg spiser så går jeg ikke opp i vekt. er jævli irriterende. Har du noe forslag til hva jeg kan gjøre for å gå opp i vekt litt kjapt? Trener 3ganger i uka, og føler at jeg begynner å bli sterkere, men fortsatt så føler jeg meg tynn. Hvor mange ganger bør jeg spise iløpet av en dag og hva osv?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er mange som føler at de er for tynne og at de ikke klarer å legge på seg. Jeg har lagt ved en artikkel til svaret mitt som gir deg gode råd om hvordan du kan gå opp i vekt på en sunn måte. Jeg håper at denne kan gi deg noen gode råd.
Lykke til og god sommer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Eg har ei lav vekt- kva skal eg gjøre?

Veier seg på badevekt (colourbox.com)

Nokon synast dei er veldig tynne, og vil gå opp i vekt. At ein er veldig tynn kan til dømes skuldast genar, at ein et for lite i forhald til eins energiforbruk eller være ein konsekvens av sjukdom. Vektauke kan være vanskeleg, og kan ta tid.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Hva vet du om konfliktløsning?

Hvor gammel må du være for å være Natteravn?