Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har kjempevondt på venstre side inni halsen mm

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har kjempevondt på venstre side inni halsen, i kjeven, inni øret og bak i nakken og det har vært sånn i to dager nå. Det er vondt å svelge også får jeg hodepine av å sitte rett i ryggen fordi nakken og området bak øret er så vond. Det kjennes ut som om jeg er hoven inni halsen, ikke sår men hoven. Og det gjør kjempevondt, akkurat som når man har slått seg og fått en hevelse og presser på den. Når jeg ser inni munnen er det hovent på den ene siden, bak der tennene slutter. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det men det er på en måte på den ene sida der, litt foran drøvelen. Har nettopp vært forkjøla i en og ei halv uke, men er nesten frisk igjen nå. Spørsmålet mitt er om det kan være noe farlig? Bør jeg oppsøke lege??
Hilsen Jente 18
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer