Hopp til hovedinnholdet
Nervøs jente (colourbox.com)
Følg ung.no på Snapchat
Følg ung.no på Snapchat

Jeg har kjempevondt på venstre side inni halsen mm

 

Spørsmål
Hei, jeg har kjempevondt på venstre side inni halsen, i kjeven, inni øret og bak i nakken og det har vært sånn i to dager nå. Det er vondt å svelge også får jeg hodepine av å sitte rett i ryggen fordi nakken og området bak øret er så vond. Det kjennes ut som om jeg er hoven inni halsen, ikke sår men hoven. Og det gjør kjempevondt, akkurat som når man har slått seg og fått en hevelse og presser på den. Når jeg ser inni munnen er det hovent på den ene siden, bak der tennene slutter. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det men det er på en måte på den ene sida der, litt foran drøvelen. Har nettopp vært forkjøla i en og ei halv uke, men er nesten frisk igjen nå. Spørsmålet mitt er om det kan være noe farlig? Bør jeg oppsøke lege??
Hilsen Jente 18
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Beklager at vi ikke har fått svar deg før. Situasjonen din er nok sikkert endret nå slik at du enten har blitt bedre av deg selv, eller du har vært hos legen og blitt undersøkt, vil jeg tro.
Det høres jo ut som du har fått en infeksjon i halsen i alle fall, og jeg ville nok ha rådet deg til å gå til legen for en grundigere undersøkelse av hals, ører mm. Hvis du fortsatt skulle være like ille og ikke har vært hos lege, så bør du da ta en tur dit. Hvis du har blitt bedre av deg selv, så er jo det greit.

Håper det er bedre med deg nå.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Hva vet du om reising?

Hva kan man ikke pakke i håndbagasjen når man skal fly?