Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har i de siste par dagene hatt en dott i det venstre øret som ikke forsvinner

account_circle

SPØRSMÅL

jeg har i de siste par dagene hatt en dott i det venstre øret som ikke forsvinner. dette er veldig plagsomt, for jeg hører nesten ingenting på det øret.. for en måneds tid siden var jeg kraftig forkjølet og hadde dott i det samme øret, det tok en stund før dotten forsvant.. jeg mistenker også at jeg hadde ørebetennelse i det øret, fordi det gjorde til tider vondt, men jeg var aldri hos lege med dette..

alle slike vanlige tips for å bli kvitt dotten, som å gjespe, holde for nesen og svelge, det funker ikke.. men jeg har funnet ut at dersom jeg setter fingeren i øret, men utenfor ørekanalen, og presser lett inn, mens jeg "drar" øret bakover, så forsvinner dotten, men så snart jeg slipper, er dotten på plass igjen..

hva skal jeg gjøre? burde jeg få meg time hos lege?
takk for svar =)
account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer